
1403/8/18
امام جمعه گرگان:شهادت سیدحسن نصرالله گرایش جهان عرب به اهل بیت(ع) را افزایش داد
آیت الله نورمفیدی گفت: شهادت سیدحسن نصرالله مهمترین جواب بر دهان دشمنان اهل بیت(ع) بود و نگاه جدیدی را در جهان عرب نسبت به پیروان مکتب اهل بیت(ع) به وجود آورد.
صوت خطبه
آیت الله سیدکاظم نورمفیدی ظهر امروز (جمعه ١٨ آبان) در خطبه های نماز عبادی سیاسی جمعه گرگان با اشاره به چهلمین روز شهادت سیدحسن نصرالله در چند روز گذشته، گفت: این سید بزرگوار بیش از ٣٠ سال در میدان قرار داشت و پرچم مقاومت حزب الله را در دست گرفت و تا آخر عمرش هم در نهایت ایمان، صلابت، عقلانیت، مدیریت و شجاعت ایستاد و یک لحظه هم به خودش تردید راه نداد.
امام جمعه گرگان افزود: سیدحسن نصرالله آنقدر با صلابت و محکم بود که در مقابل چنین دشمنی مثل کوه استوار ایستاده بود و دشمن هم از صلابتش به اعجاب افتاده بود.
وی با اشاره به اینکه اسرائیل بعد از حمله اسرائیل به غزه به فکر مذاکره با حزب الله افتاد، گفت: ولی سیدحسن نصرالله گفت؛ تا وقتی که این تهاجم را تمام نکنند در این شرایط مذاکره معنایی ندارد.
آیت الله نورمفیدی اظهارداشت: اسرائیلی ها وقتی دیدند که با یک شخصیت دیگری روبرو هستند و بعد از تحلیل ها، مطالعات و بررسی ها دیدند که نمی توانند طرح ترور سیدحسن نصرالله را ریختند.
وی خاطرنشان کرد: اسرائیلی ها در حالی که سیدحسن نصرالله در ضاحیه لبنان جلسه ای برای برنامه ریزی مردم آن منطقه داشتند، در چنین شرایطی آن فاجعه و مصیبت را برای جهان اسلام به وجود آوردند.
نماینده ولی فقیه در گلستان با بیان اینکه شهادت سیدحسن نصرالله را همچون مرگ مالک اشتر بیان کرد که امام علی (ع) را تکان داد، گفت: آن حضرت فرمودند؛ مالک همچون کوهی استوار و سنگی سخت بود.
وی افزود: سیدحسن نصرالله هم همچون مالک اشتر چنین شخصیتی بود و در کنار صلابت و محکمی، آدم بسیار نرم، لطیف، اخلاقی و با عاطفه ای بود.
آیت الله نورمفیدی گفت: آنچه که در وجود سید به عنوان یک امتیاز است، داشتن ایمان قوی، راسخ بودن و انتخاب راه امام حسین(ع) بود.
وی با بیان اینکه عده ای در جهان اسلام مخالف و دشمن اهل بیت (ع) هستند و با اهل بیت(ع) کنار نمی آیند، افزود: اما جهان اسلام این طور نیست و همه مسلمانان و اهل سنت محب اهل بیت (ع) هستند ولی وهابی ها و ناصبی ها علیه اهل بیت (ع) هستند.
امام جمعه گرگان گفت: این گروه ها علیه شیعه تبلیغ زیاد میکردند و جواب هم داده می شد اما آن جوابی که سیدحسن نصرالله داد مهمترین جواب و مشتی بود که حزب الله بر دهان دشمنان اهل بیت(ع) کوبید.
وی اظهارداشت: شهادت سیدحسین نصرالله با این صلابت و قدرت پاسخ همه حرف ها را داد و امروز گرایش به مکتب اهل بیت (ع) در جهان عرب افزایش یافته و بعد از شهادتش شعارهایی بلند شده است.
آیت الله نورمفیدی گفت: شهادت سیدحسن نصرالله در جهان عرب یک تحول و تغییر ایجاد کرد و نگاه جدیدی را نسبت به پیروان مکتب اهل بیت(ع) به وجود آورد.
وی در ادامه به گرامیداشت هفته شورای حل اختلاف، افزود: فعالیت معتمدین محلی در این شورا برای صلح و سازش کار خوبی است و اگر هم کسی این خدمت را انجام دهد خیلی هم ثواب دارد.
برچسب ها : شهید سید حسن نصرالله

آخرین خطبه ها
- امام جمعه گرگان:انرژی هستهای ضرورتی انکارناپذیر؛ ایران از فناوری هستهای خود کوتاه نخواهد آمد
- آیت الله نورمفیدی : شکست در طبس و ویتنام، سند ناتوانی امریکا در برابر اراده ملتهاست
- امام جمعه گرگان: ارتش و نیروهای مسلح نگهبانان ملت و سرزمین هستند
- انتقاد شدید امام جمعه گرگان از سکوت مجامع بینالمللی در قبال جنایات غزه/ کشورهای اسلامی به وظیفه خود عمل کنند
- امام جمعه گرگان:کوتاهی در یاری مظلوم، گرفتاری دنیا و آخرت را به دنبال دارد/ سرمایهگذاری در تولید، راه حل مشکلات اقتصادی است
- امام جمعه گرگان: تلاش دشمن برای ایجاد تفرقه در ایران بدون وقفه ادامه دارد

پربازدیدترین خطبه ها
- آیت الله نورمفیدی( امام جمعه گرگان ):دستاوردهای نظامی ایران برای ابرقدرتهای جهان غیرقابل باور است
- اسرائیل نقش آفرین اصلی کشتار یمنی ها/ شعار سال در عمل اجرایی شود
- امام جمعه گرگان:دختران حضرت معصومه (س) را الگوی خود قرار دهند/ آزادی خرمشهر نتیجه مقاومت بود
- امام جمعه گرگان (آیت الله سیدکاظم نورمفیدی) :گرایشات مردم به ائمه با حضور امام رضا(ع) در خراسان زیاد شد
- مسوولان قوا برای کنترل گرانی ها در کشور تدبیر کنند
- امام جمعه گرگان (آیتالله سید کاظم نورمفیدی) :امام خمینی(ره) شخصیت بی نظیر تاریخ معاصر است
- امام جمعه گرگان:تقویت اصالت فرهنگ در میان ملت/ ایران دارای ریشه عمیقی است
- آیت الله نورمفیدی :آمریکا نگران توافق عربستان و یمن است

آخرین اخبار
- توسعه جزیره آشوراده، اولویت گردشگری و اقتصاد استان گلستان است
- نماینده ولی فقیه در گلستان بر وحدت شیعه و سنی و حل مشکلات استان تأکید کرد
- نماینده ولی فقیه در گلستان: مساجد پایگاه تقویت ارزشهای انقلابی هستند/ لزوم توانمند سازی امامان جماعت با آموزش و اخلاقمداری
- پیام روابط عمومی دفتر نماینده مقام معظم رهبری دراستان گلستان
- امام جمعه گرگان:انرژی هستهای ضرورتی انکارناپذیر؛ ایران از فناوری هستهای خود کوتاه نخواهد آمد
- پیام حضرت آیت الله نورمفیدی نماینده ولی فقیه دراستان گلستان وامام جمعه گرگان
- وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تجلیل از نقش آیت الله نورمفیدی در انسجام اقوام استان ، عنوان کرد؛نقش وحدتآفرین اقوام گلستان در توسعه فرهنگی
- هشدار آیت الله نورمفیدی؛ فاجعه آب در راه است/ در نحوه مطلع شدن مردم در قطع برق تدبیربهتری اتخاذ کنید