پایگاه اطلاع رسانی حضرت آیت الله نورمفیدی

image

1403/10/6

آیت الله نورمفیدی در دیدار دکتر افلاطونی رئیس سازمان امور اراضی و دکتر گل محمدی رئیس سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی کشور با ایشان:

کشاورزی ما روزمره شده ودانش بنیان نیست/ باید قبل از وقوع سیل بدنبال لایروی رودخانه ها باشیم

آیت الله نورمفیدی در این دیدار با بیان اینکه امروز دنیا در اوج پیشرفت و توسعه است ،افزود: اگرمی خواهیم از نظر علمی، اقتصادی و فرهنگی پیشرفت کنیم  باید نخبگان جامعه را تقویت و به دنبال تحول و توسعه علم و دانش در جامعه باشیم.
امام جمعه گرگان در ادامه با اشاره به وضعیت بخش کشاورزی ،گفت: کشاورزی ما الان روزمره شده ودانش بنیان نیست و روز به روز هم در حال پس زدن است. وقتی علم و دانش به معنای واقعی کلمه در این عرصه مهم اقتصادی باشد یقینا شاهد پیشرفت در بخش کشاورزی خواهیم بود.
وی تصریح کرد :اینکه دنیا در زمینه های مختلف پیشرفت های چشمگیری داشته است نشان از آن دارد که نگاه ریشه ای و عمیق به توسعه علم و دانش و فن آوری دارد.
نماینده ولی فقیه در استان گلستان با بیان اینکه از وضعیت کشاورزی استان بسیارمتاثر هستم ،گفت: با بهره برداری غیراصولی از آب و خاک در استان و عدم مدیریتی که در این زمینه ها وجود دارد، آینده روشنی برای بخش کشاورزی در گلستان نمی توان پیش بینی کرد و از اینرو بنده هر وقت وارد مبحث کشاورزی می شوم برایم ناراحت کننده است.
آیت الله نورمفیدی افزود: خاک نعمت بزرگ الهی است در استان ما بلافاصله پس از برداشت محصول زمین را آتش می زنند و با این کار خاک را ویران می کنند که به واسطه همین آتش زدن های خاک زمین های زراعی بسیار افت کرده است و به حتم این کار برروی عملکرد و برداشت زراعت ما هم تاثیر می گذارد .
در ادامه امام جمعه گرگان با اشاره به پیشینه صنعت پنبه در گلستان و با تاکید بر احیای این محصول مهم در استان ،گفت: باید بررسی دقیق شود چرا کشت پنبه در گلستان از ۲۰۰ هزار هکتار به 10  الی 12هزار هکتار رسیده است.
وی افزود: رونق محصول پنبه در استان  می‌تواند بر اقتصاد و اشتغال تاثیر مستقیمی داشته باشد که احیای این محصول نیازمند نگاه ویژه و تدابیر لازم مسئولین و کارشناسان بخش کشاورزی می باشد.
وی با بیان اینکه سیلاب‌های مخرب در سال‌های گذشته نشان داد که لایروبی رودخانه ها را باید جدی‌ گرفت، افزود: باید قبل از وقوع سیل بدنبال لایروی رودخانه ها باشیم نه اینکه بعد سیل و خسارت ای فراوان به دنبال لایروبی آن باشیم چون لایروبی رودخانه ها یقینا از عوامل موثر در کاهش خطرات ناشی از سیلاب است.

 

اشتراک گذاری : توییتر اینستاگرام تلگرام

logo

دسته بندی اخبار

logo

آخرین اخبار

آرشیو