1404/2/31
نماینده ولی فقیه در گلستان بر وحدت شیعه و سنی و حل مشکلات استان تأکید کرد
آیت الله سیدکاظم نورمفیدی، نماینده ولی فقیه در استان گلستان و امام جمعه گرگان، در دیدار حاج امجد آخوند نظری، امام جمعه اهل سنت قره بلاغ با ایشان، بر اهمیت وحدت بین اقوام و مذاهب اسلامی و لزوم رسیدگی به چالش های اقتصادی و زیست محیطی استان تأکید کرد.
آیت الله نورمفیدی با اشاره به مشکلات جدی استان گلستان در حوزه آب، برق و کشاورزی، هشدار داد: مصرف بی رویه آب های زیرزمینی در شالی کاری ها خطری جدی برای آینده استان است. باید الگوی کشت به سمت محصولات کم آب بر مانند پنبه سوق یابد و دولت با تعیین قیمت های تضمینی، انگیزه لازم را برای کشاورزان ایجاد کند.
وی همچنین به تلاش های دولت سیزدهم و استاندار جدید گلستان اشاره کرد و افزود: استاندار جدید، با همه توان در حال پیگیری امور استان است، اما حل تمام مشکلات به تنهایی از عهده دولت خارج است و همکاری همه مردم و مسئولان محلی ضروری است.
نماینده ولی فقیه با انتقاد از سیاست های رژیم گذشته، گفت: در دوران پهلوی، کشور نوکر آمریکا بود، اما امروز جمهوری اسلامی با استقلال کامل در برابر زورگویی های غرب ایستاده است. وی خاطرنشان کرد: اتحاد کشورهای اسلامی می تواند قدرت بازدارنده ا ی در برابر جنایات قدرت هایی مانند آمریکا و اسرائیل ایجاد کند.
آیت الله نورمفیدی در پایان، وحدت بین شیعیان و اهل سنت استان گلستان را نمونه ای برجسته در کشور خواند و از تلاش های حاج امجد آخوند نظری در تقویت همبستگی اقوام تقدیر کرد. وی همچنین بر ضرورت بهره گیری از ظرفیت های تمام اقوام در مدیریت استان تأکید و دعا کرد: خداوند به مسئولان توفیق دهد تا با همکاری مردم، گام های مؤثری برای رفع مشکلات بردارند.
این دیدار با تأکید مشترک بر لزوم حفظ انسجام ملی و پیگیری مطالبات مردمی به پایان رسید.
برچسب ها : وحدت اقوام
دسته بندی اخبار
آخرین اخبار
- تأکید آیتالله نورمفیدی بر تربیت عالمانِ دینفهم و جامعهساز؛ «تحصیل، تهذیب، تبلیغ و تعقل» چهار رکن طلبگی است
- آیتالله نورمفیدی: رسالت روحانیت «شغل» نیست؛ مسئولیتی سنگین برای هدایت و خدمت به مردم است
- آیتالله نورمفیدی: شعر و هنر میتواند حافظ فرهنگ ایثار و شهادت و روایتگر هویت این سرزمین باشد
- آیتالله نورمفیدی: پیام مقام معظم رهبری نشاندهنده شایستگی ایشان برای این مقام است/ دشمن با جنایت به دنبال فروپاشی نظام بود اما رهبری محکمتر در میدان حاضر شد
- آیتالله نورمفیدی: نه اصلاحطلبم، نه اصولگرا؛ انقلابیِ ام / تأکید بر همدلیِ ملی در شرایط حساس
- روایتی از جذبه امام و اراده پولادین رهبری
- آیتالله نورمفیدی در دیدار مشاوران بانوان و بانوان فرهیخته گلستان با ایشان :
- آیتالله نورمفیدی: در برابر آمریکا باید یکصدا باشیم؛ مشکلات کشور با تقویت انسجام ملی حلشدنی است
پربازدیدترین اخبار
- مسئول جدید دفتر نماینده ولی فقیه در استان گلستان و امام جمعه گرگان معرفی شد
- با خانواده خلبان شهید محمد جواد بای
- با عاشور بردی اتک پور آزاده و جانبازجنگ تحمیلی
- اطلاعیه / پاسخ به مسائل شرعی در دفتر حضرت آیت الله نورمفیدی
- امام جمعه گرگان گفت: مهمترین مسئولیت و رسالت معلمان در کنار تدریس علم به دانشآموزان، انسانسازی و تربیت نیروهای موثر و مفید برای آینده ایران اسلامی است.
- رئیس جمهور درباره آشوراده و خلیج گرگان قاطع است
- آیت الله نورمفیدی ارتحال آیت الله سيد مهدي موسوی بجنوردی را تسلیت گفت
- اولین نماز جمعه ماه مبارک رمضان سال جدید به امامت نماینده مقام معظم رهبری دراستان گلستان اقامه می گردد.