
1404/2/13
دیدار و تسلیت آیت الله نورمفیدی با خانواده مرحوم شیخ نظر آخوند خوجملی «موسس حوزه علمیه محمدیه نگین شهر»
آیت الله نورمفیدی، نماینده ولی فقیه در استان گلستان و امام جمعه گرگان، با حضور در منزل مرحوم شیخ نظر آخوند خوجملی، مؤسس حوزه علمیه محمدیه نگین شهر، درگذشت این عالم وارسته را به بازماندگان تسلیت گفت.
وی در این دیدار با اشاره به روایات اسلامی اظهار داشت: «بر اساس تعالیم دینی، فقدان یک عالم، رخنه ای در پیکره اسلام است. پیامبر اکرم(ص) فرموده اند: خداوند جانشینانم را رحمت کند. وقتی پرسیدند جانشینان شما چه کسانی هستند، فرمودند: کسانی که پس از من می آیند، احادیث مرا برای امت روایت می کنند و مردم را به راه خدا، قرآن و اهل بیت(ع) هدایت می نمایند.»
آیت الله نورمفیدی مرحوم خوجملی را از جمله عالمانی دانست که با بیان آیات قرآن و روایات پیامبر(ص)، مردم را به سمت تعالیم الهی سوق میداد و افزود: «عالمانی که هم دعوتگر راه حق هستند و هم خود عامل به اعمال صالح و تسلیم در برابر پروردگارند، گنجینه های امت اسلامی محسوب می شوند و ما باید قدردان این بزرگان باشیم.»
وی همچنین با اشاره به ویژگی های اخلاقی مرحوم خوجملی تصریح کرد: «هرگاه به دیدار این عالم می رفتم، معنویت و پاکی نفس در چهره اش نمایان بود. از خداوند متعال مسئلت داریم ایشان را با پیامبر(ص) محشور و در بالاترین درجات بهشت جای دهد.»
نماینده ولی فقیه در استان گلستان در پایان خطاب به خانواده مرحوم، به ویژه فرزند ایشان حاج آخوند خوجملی، تسلیت خود را اعلام کرد و از درگاه الهی برای بازماندگان صبر و اجر آرزو نمود.
برچسب ها : دیدار و تسلیت

دسته بندی اخبار

آخرین اخبار
- نماینده ولی فقیه در گلستان:امام رضا(ع) اسوه سبک زندگی اسلامی است
- نماینده ولی فقیه در گلستان:گلستان با وجود توانمندیهای اقتصادی، محروم مانده است/ مشکلات استان در سطح ملی پیگیری شود
- تجلیل از اساتید،مدیران و کارکنان مدرسه علمیه الزهرا(س) گرگان ، مدرسه علمیه امام خمینی (ره) گرگان و مرکز تخصصی حضرت ولی عصر(عج)
- پیام تبریک حضرت آیتالله نورمفیدی نماینده ولی فقیه در استان گلستان و امام جمعه گرگان
- تجلیل از دختران نمونه و جشن ولادت حضرت معصومه(س) در گرگان با حضور آیت الله نورمفیدی
- نماینده ولی فقیه در گلستان: خدمت به زائران امام رضا(ع)« سرمایهای جاودان» است
- دیدار و تسلیت آیت الله نورمفیدی با خانواده مرحوم شیخ نظر آخوند خوجملی «موسس حوزه علمیه محمدیه نگین شهر»
- رونمایی از درگاه جامع فقه معاصر با حضور شخصیتهای برجسته علمی و دینی در قم

پربازدیدترین اخبار
- مسئول جدید دفتر نماینده ولی فقیه در استان گلستان و امام جمعه گرگان معرفی شد
- با خانواده خلبان شهید محمد جواد بای
- با عاشور بردی اتک پور آزاده و جانبازجنگ تحمیلی
- آیت الله نورمفیدی ارتحال آیت الله سيد مهدي موسوی بجنوردی را تسلیت گفت
- رئیس جمهور درباره آشوراده و خلیج گرگان قاطع است
- امام جمعه گرگان گفت: مهمترین مسئولیت و رسالت معلمان در کنار تدریس علم به دانشآموزان، انسانسازی و تربیت نیروهای موثر و مفید برای آینده ایران اسلامی است.
- اولین نماز جمعه ماه مبارک رمضان سال جدید به امامت نماینده مقام معظم رهبری دراستان گلستان اقامه می گردد.
- شهادت استاد مطهری امضای الهی بر روی تفکرات و آثارش بود