
1404/1/8
بیانیه مشترک حضرت آیت الله نورمفیدی و مهندس علی اصغر طهماسبی از حضور پرشور مردم در راهپیمایی روز قدس
نماینده ولی فقیه دراستان گلستان وامام جمعه گرگان با صدور پیامی مشترک از حضور پرشور مردم شیعه و سنی استان در راهپیمایی روز قدس تقدیر کردند.
متن پیام به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
مقام معظم رهبری«مدظله العالی » راهپیمایی و حضور باشکوه ملت ایران در روز جهانی قدس را ابطال همهی ترفندها و سخنان باطل دشمنان برشمردند و شما نیز بار دیگر با خروش خود در این حرکت عظیم الهی وصفوف یکپارچه راهپیمایی روزجهانی قدس، جلوه های باشکوهی از تجلی افتخارو اقتدار و اتحاد، غیرت و همبستگی جهانیان در حمایت از انتفاضه مردم مظلوم و رنج کشیده فلسطین و برائت از رژیم منفور و جعلی صهیونیستی را به نمایش گذاشتید وبا تاکید رهبرمعظم انقلاب راهپیمایی روز قدس امسال را به یکی از بهترین و پُرشکوهترین و باعزّتترین راهپیماییها تبدیل نمودید.
به حول و قوه الهی فریاد مظلومیت فلسطین در سراسر استان گلستان طنینانداز شد و مردم زمان شناس ما امروز همگام با آزادگان جهان، حماسه پرشور و پرافتخار دیگری را در مراسم راهپیمایی روز جهانی قدس رقم زدند ونشان دادند که فریاد عدالتخواهی خاموششدنی نیست.
اینجانبان به رسم قدرشناسی این همدلی و حماسه وحدت را قدر دانسته واز آحاد مردم شریف شیعه و سنی استان گلستان به خصوص علما و روحانیون، بسیجیان ،دانشجویان و دانش آموزان، اساتید و فرهنگیان، اصناف و بازاریان، اصحاب رسانه و خبرنگاران، صدا و سیما، خانوادههای معظم شهدا و ایثارگران، نیروهای نظامی و انتظامی و همه دست اندرکاران این مراسم تقدیر و تشکر نموده و به درگاه خداوند متعال از این همه لطف شکرگزاریم.
سید کاظم نورمفیدی-علی اصغرطهماسبی
برچسب ها : روز قدس

دسته بندی اخبار

آخرین اخبار
- توسعه جزیره آشوراده، اولویت گردشگری و اقتصاد استان گلستان است
- نماینده ولی فقیه در گلستان بر وحدت شیعه و سنی و حل مشکلات استان تأکید کرد
- نماینده ولی فقیه در گلستان: مساجد پایگاه تقویت ارزشهای انقلابی هستند/ لزوم توانمند سازی امامان جماعت با آموزش و اخلاقمداری
- پیام روابط عمومی دفتر نماینده مقام معظم رهبری دراستان گلستان
- امام جمعه گرگان:انرژی هستهای ضرورتی انکارناپذیر؛ ایران از فناوری هستهای خود کوتاه نخواهد آمد
- پیام حضرت آیت الله نورمفیدی نماینده ولی فقیه دراستان گلستان وامام جمعه گرگان
- وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تجلیل از نقش آیت الله نورمفیدی در انسجام اقوام استان ، عنوان کرد؛نقش وحدتآفرین اقوام گلستان در توسعه فرهنگی
- هشدار آیت الله نورمفیدی؛ فاجعه آب در راه است/ در نحوه مطلع شدن مردم در قطع برق تدبیربهتری اتخاذ کنید

پربازدیدترین اخبار
- مسئول جدید دفتر نماینده ولی فقیه در استان گلستان و امام جمعه گرگان معرفی شد
- با خانواده خلبان شهید محمد جواد بای
- با عاشور بردی اتک پور آزاده و جانبازجنگ تحمیلی
- آیت الله نورمفیدی ارتحال آیت الله سيد مهدي موسوی بجنوردی را تسلیت گفت
- رئیس جمهور درباره آشوراده و خلیج گرگان قاطع است
- امام جمعه گرگان گفت: مهمترین مسئولیت و رسالت معلمان در کنار تدریس علم به دانشآموزان، انسانسازی و تربیت نیروهای موثر و مفید برای آینده ایران اسلامی است.
- اولین نماز جمعه ماه مبارک رمضان سال جدید به امامت نماینده مقام معظم رهبری دراستان گلستان اقامه می گردد.
- شهادت استاد مطهری امضای الهی بر روی تفکرات و آثارش بود