1403/9/7
آیت الله نورمفیدی: مسائل فقهی و حقوقی نیاز به بروزرسانی دارند
نماینده ولی فقیه در استان گلستان با بیان اینکه بخشی از فقه اسلامی، حقوقی است، پیشنهاد داد: قوه قضائیه با کمک آن دسته از فضلای قم که دنیا را خوب می شناسند و عمق فقه اسلامی را درک می کنند، موضوعات حقوقی مطرح در دنیا را با توجه به شرایط زمان و مکان، بررسی و بروزرسانی کند.
آیت الله سیدکاظم نورمفیدی در دیدار رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور با ایشان، نقش اجتهاد را در منابع اسلامی به خصوص در مکتب تشیع، مهم برشمرد و افزود: اجتهاد از آن پیچ و مهره های درون متن دین است که می تواند دین را در شرایط متغیر زمان حفظ و ارائه کند.
امام جمعه گرگان ادامه داد: بعضی از فقها مانند 100 سال قبل فکر می کنند اینها نمی توانند فقه ما را به دنیا معرفی کنند، همانگونه که امام راحل فرمودند، فقه ما بر مبنای فقه سنتی صاحب جواهری با توجه به شرایط زمان و مکان است.
آیت الله نورمفیدی افزود: در طول تاریخ، حکومت ها بر سر شیعه می زدند تا آن را منزوی کنند و یا از بین ببرند، شناخت مردم از ائمه (ع) در حد گرفتن حاجت است در حالی که امام (ع) باید به زندگی مردم جهت دهد.
به گفته وی، مردم باید با سیره و روش ائمه (ع) آشنا شوند، وقتی امام حسین (ع) را اینگونه که در جامعه ما رایج هست، معرفی می کنند، نوع رابطه با آن حضرت هم در همین حد تنزل پیدا می کند.
برچسب ها : فقه
دسته بندی اخبار
آخرین اخبار
- از سحرهای ایمان تا میدان مسئولیتپذیری؛ درسهای معنوی و اجتماعی ماههای رجب، شعبان و رمضان در کلام آیتالله نورمفیدی
- امام جمعه گرگان:ملت ایران در برابر تهدیدها ایستاده است
- امامجمعه گرگان: مهمترین وظیفه امروز معلمان جهاد تبیین است
- نماینده ولی فقیه در گلستان:٢٢ بهمن امسال باید باشکوه تر از سال های قبل برگزار شود
- دیدار اساتید حوزه علمیه امام خمینی(ره) گرگان با حضرت آیتالله نورمفیدی
- آیتالله نورمفیدی در دیدار با جانبازان: «جانبازان، ادله حقانیت انقلاب در مقابل کفر جهانیاند»
- پشتِ هر بحران، دستِ حمایتگرِ خداست؛ پشتِ هر توطئه، عزمِ ملتی
- نماینده ولی فقیه در گلستان بر امر به معروف و نهی از منکر با نگاهی ژرف و عملگرا تأکید کرد
پربازدیدترین اخبار
- مسئول جدید دفتر نماینده ولی فقیه در استان گلستان و امام جمعه گرگان معرفی شد
- با خانواده خلبان شهید محمد جواد بای
- با عاشور بردی اتک پور آزاده و جانبازجنگ تحمیلی
- اطلاعیه / پاسخ به مسائل شرعی در دفتر حضرت آیت الله نورمفیدی
- رئیس جمهور درباره آشوراده و خلیج گرگان قاطع است
- آیت الله نورمفیدی ارتحال آیت الله سيد مهدي موسوی بجنوردی را تسلیت گفت
- امام جمعه گرگان گفت: مهمترین مسئولیت و رسالت معلمان در کنار تدریس علم به دانشآموزان، انسانسازی و تربیت نیروهای موثر و مفید برای آینده ایران اسلامی است.
- اولین نماز جمعه ماه مبارک رمضان سال جدید به امامت نماینده مقام معظم رهبری دراستان گلستان اقامه می گردد.