
1402/12/25
امام جمعه گرگان :آمریکایی ها به هیچ وجه قابل اعتماد نیستند
آیت الله نورمفیدی با اشاره به ایجاد بندر از سوی آمریکایی ها در غزه، گفت: آمریکایی ها به هیچ وجه قابل اعتماد و خیرخواه مردم نیستند و آنهایی که اعتماد کردند در چاه ویل افتادند.
آیت الله سیدکاظم نورمفیدی ظهر امروز (جمعه ۲۵ اسفند) در خطبه های نماز عبادی سیاسی جمعه گرگان با اشاره به ۲۵ اسفند، سالروز وفات حجت الاسلام سیداحمد آقا خمینی، گفت: ایشان واقعا عاشق و مرید امام(ره) و مخلص و فداکار بود و تمام هم و غمش را در طول زندگی اش برای امام گذاشت
امام جمعه گرگان افزود: امام (ره) هم نسبت به ایشان نگاه خاص و ویژه ای داشت و یکی از توصیه هایی که می کند به ایشان این است که قدر جوانی تان را بدانید.
وی تاکید کرد: این نصیحت برای همه جوانهاست تا از جوانی شان برای سازندگی خود استفاده کرده و برای معرفت و بندگی در راه خدا حرکت کنند.
آیت الله نورمفیدی با اشاره به سالروز ملی شدن صنعت نفت در روز (سه شنبه ۲۹ اسفند)، گفت: ملت ایران به رهبری علما و روحانیت به این مسئله بزرگ دست یافت.
وی افزود: ما باید این تجربه ها را در نظر داشته باشیم و تاریخ را فراموش نکنیم و تاریخ جلوی چشممان باشد.
نماینده ولی فقیه در گلستان با اشاره به فرا رسیدن سال نو، گفت: روز چهارشنه روز اول سال جدید و عید نوروز است. این عید هم که بسیار انتخاب خوبی بوده که ایرانی ها برای خودشان انتخاب کردند.
وی افزود: در این روز طبیعت نو، با نشاط و سبز و خرم می شود و این روز را به عنوان عید خودشان انتخاب کرده اند و چیز بسیار خوبی است.
آیت الله نورمفیدی اظهارداشت: خداوند هم در قرآن به این مسئله اشاره کرده و زنده شدن مردگان را برای ما مجسم می کند و طبیعت برای ما زنده می شود.
وی با اشاره به ماه مبارک رمضان نیز گفت: در این ماه باید دلها زنده و روشن شود و در قرآن کریم هم به این مسئله اشاره شده است و اینکه یاد خدا دلها را آرام و روشن می کند.
امام جمعه گرگان با اشاره به اقدام اخیر رئیس جمهور آمریکا برای ایجاد یک بندر غزه، افزود: آقای رئیس جمهور آمریکا یا خودت نفهم هستی یا مردم دنیا را نفهم حساب می کنی!؟. اگر دلت برای مردم می سوزد برو جلوی اسرائیل را بگیر. اگرراست می گویی برو جلوی آنها و جنایات را بگیر چرا مانع آتش بس می شوی.
وی ادامه داد: آنها با این اقدام خود می خواهند راهی باز کنند که غزه را خالی کنند. اینها گرگانی در لباس میش هستند و به دنبال خدمت به مردم فلسطین نیستند.
آیت الله نورمفیدی گفت: هیچ وقت به اینها نمی توان تکیه کرد، اینها قابل اعتماد نیستند آنهایی که اعتماد کردند در چاه ویل افتادند آنها خیرخواه مردم نیستند.
برچسب ها : نماز جمعه

دسته بندی اخبار

آخرین اخبار
- امام جمعه گرگان:دشمن به هیچ قید و شرطی پایبند نیست/ ذاکرین در اشعار خود، روح قیام امام حسین (ع) را بازگو کنند
- نماینده ولی فقیه در گلستان:عاشورا، آیینه تمامنمای تقابل حق و باطل؛ مذاکره با دشمنان تکرار کربلا است
- امام جمعه گرگان در دیدار مدیرکل دادگستری استان با ایشان: امروز جهان بیش از هر زمان به الگوی حسینبنعلی(ع) در توحید، استقامت و عدالت نیاز دارد
- امام جمعه گرگان:حمله دشمنان انسجام ملت ایران را تقویت کرد
- آیتالله نورمفیدی: مبلغ دین باید شجاع و عامل به گفتار خود باشد
- نماینده ولی فقیه دراستان گلستان و امام جمعه گرگان :
- نماینده ولی فقیه در گلستان عنوان کرد؛مقاومت ۴۵ ساله ملت ایران در برابر استکبار با الهام از راه امام حسین (ع)
- آیتالله نورمفیدی: وحدت، بزرگترین موشک ایران است

پربازدیدترین اخبار
- مسئول جدید دفتر نماینده ولی فقیه در استان گلستان و امام جمعه گرگان معرفی شد
- با خانواده خلبان شهید محمد جواد بای
- با عاشور بردی اتک پور آزاده و جانبازجنگ تحمیلی
- آیت الله نورمفیدی ارتحال آیت الله سيد مهدي موسوی بجنوردی را تسلیت گفت
- رئیس جمهور درباره آشوراده و خلیج گرگان قاطع است
- امام جمعه گرگان گفت: مهمترین مسئولیت و رسالت معلمان در کنار تدریس علم به دانشآموزان، انسانسازی و تربیت نیروهای موثر و مفید برای آینده ایران اسلامی است.
- اطلاعیه / پاسخ به مسائل شرعی در دفتر حضرت آیت الله نورمفیدی
- اولین نماز جمعه ماه مبارک رمضان سال جدید به امامت نماینده مقام معظم رهبری دراستان گلستان اقامه می گردد.