1402/4/14
آیت الله نورمفیدی :توازن و تعامل بین توسعه و مالیات
نماینده ولی فقیه در استان در خصوص عدالت مالیاتی افزود : توازن و تعامل بین مالیات و توسعه باید شکل گیرد تا بخش پیشرفت و توسعه استان آسیب نبیند
آیت الله سید کاظم نورمغیدی در دیدار حاج مشهدی مدیر کل سازمان امور مالیاتی استان گلستان با ایشان در خصوص اهمیت مالیات و نقش آن در توسعه و آبادانی استان و ترویج فرهنگ سازی آن بیان نمود ؛ ابتدا باید در شفاف سازی و ترویج درست فرهنگ پرداخت مالیات با زبان مردم با آنها همراه بود و باید نقش مالیات را در مدیریت کشور پر رنگ نمود .
وی افزود: عدالت مالیاتی باید برقرار گردد که قطعا پیگیری آن مهم و اساسی ست و به گونه ای باید باشد تا تمام فشارهای اقتصادی بر دوش مردم نباشد. توازن و تعامل باید بین مالیات گرفتن و توسعه و تولیدکنندگان برقرار گردد تا رشد استان نیز در امور مالیاتی لحاظ گردد .
نماینده ولی فقیه در استان افزود : طرح های حمایت از تولید کنندگان باید واضح و شفاف باشد تا سبب تشویق آنان گردد و البته نباید از افرادی که نقش مهمی در آبادانی و عمرانی استان دارند ،غافل بود تا انها سرمایه گذاری شان در خارج از استان شکل گیرد .
در پایان حاج مشهدی مدیر کل امور مالیاتی استان گلستان در خصوص طرح معافیت از مالیات تولید کنندگان اشاره نمود: طبق مصوبات مجلس شورای اسلامی با هدف کاهش آلودگی در استان هایی مثل گلستان ، تولیدکنندگان مجوز داردر شعاع بیش از ۳۰ کیلومتری مرکز استان با ۵ سال معافیت از مالیات، مناطق محروم و توسعه نیافته چون گمیشان ۱۰ سال ، حضور در شهرکهای صنعتی ۷ سال و شرکت های دانش بنیان با تولید محصول طی ۱۵ سال از پرداخت مالیات معاف خواهند شد .
برچسب ها : مالیات
دسته بندی اخبار
آخرین اخبار
- تأکید آیتالله نورمفیدی بر تربیت عالمانِ دینفهم و جامعهساز؛ «تحصیل، تهذیب، تبلیغ و تعقل» چهار رکن طلبگی است
- آیتالله نورمفیدی: رسالت روحانیت «شغل» نیست؛ مسئولیتی سنگین برای هدایت و خدمت به مردم است
- آیتالله نورمفیدی: شعر و هنر میتواند حافظ فرهنگ ایثار و شهادت و روایتگر هویت این سرزمین باشد
- آیتالله نورمفیدی: پیام مقام معظم رهبری نشاندهنده شایستگی ایشان برای این مقام است/ دشمن با جنایت به دنبال فروپاشی نظام بود اما رهبری محکمتر در میدان حاضر شد
- آیتالله نورمفیدی: نه اصلاحطلبم، نه اصولگرا؛ انقلابیِ ام / تأکید بر همدلیِ ملی در شرایط حساس
- روایتی از جذبه امام و اراده پولادین رهبری
- آیتالله نورمفیدی در دیدار مشاوران بانوان و بانوان فرهیخته گلستان با ایشان :
- آیتالله نورمفیدی: در برابر آمریکا باید یکصدا باشیم؛ مشکلات کشور با تقویت انسجام ملی حلشدنی است
پربازدیدترین اخبار
- مسئول جدید دفتر نماینده ولی فقیه در استان گلستان و امام جمعه گرگان معرفی شد
- با خانواده خلبان شهید محمد جواد بای
- با عاشور بردی اتک پور آزاده و جانبازجنگ تحمیلی
- اطلاعیه / پاسخ به مسائل شرعی در دفتر حضرت آیت الله نورمفیدی
- امام جمعه گرگان گفت: مهمترین مسئولیت و رسالت معلمان در کنار تدریس علم به دانشآموزان، انسانسازی و تربیت نیروهای موثر و مفید برای آینده ایران اسلامی است.
- رئیس جمهور درباره آشوراده و خلیج گرگان قاطع است
- آیت الله نورمفیدی ارتحال آیت الله سيد مهدي موسوی بجنوردی را تسلیت گفت
- اولین نماز جمعه ماه مبارک رمضان سال جدید به امامت نماینده مقام معظم رهبری دراستان گلستان اقامه می گردد.