
1402/4/14
آیت الله نورمفیدی :توازن و تعامل بین توسعه و مالیات
نماینده ولی فقیه در استان در خصوص عدالت مالیاتی افزود : توازن و تعامل بین مالیات و توسعه باید شکل گیرد تا بخش پیشرفت و توسعه استان آسیب نبیند
آیت الله سید کاظم نورمغیدی در دیدار حاج مشهدی مدیر کل سازمان امور مالیاتی استان گلستان با ایشان در خصوص اهمیت مالیات و نقش آن در توسعه و آبادانی استان و ترویج فرهنگ سازی آن بیان نمود ؛ ابتدا باید در شفاف سازی و ترویج درست فرهنگ پرداخت مالیات با زبان مردم با آنها همراه بود و باید نقش مالیات را در مدیریت کشور پر رنگ نمود .
وی افزود: عدالت مالیاتی باید برقرار گردد که قطعا پیگیری آن مهم و اساسی ست و به گونه ای باید باشد تا تمام فشارهای اقتصادی بر دوش مردم نباشد. توازن و تعامل باید بین مالیات گرفتن و توسعه و تولیدکنندگان برقرار گردد تا رشد استان نیز در امور مالیاتی لحاظ گردد .
نماینده ولی فقیه در استان افزود : طرح های حمایت از تولید کنندگان باید واضح و شفاف باشد تا سبب تشویق آنان گردد و البته نباید از افرادی که نقش مهمی در آبادانی و عمرانی استان دارند ،غافل بود تا انها سرمایه گذاری شان در خارج از استان شکل گیرد .
در پایان حاج مشهدی مدیر کل امور مالیاتی استان گلستان در خصوص طرح معافیت از مالیات تولید کنندگان اشاره نمود: طبق مصوبات مجلس شورای اسلامی با هدف کاهش آلودگی در استان هایی مثل گلستان ، تولیدکنندگان مجوز داردر شعاع بیش از ۳۰ کیلومتری مرکز استان با ۵ سال معافیت از مالیات، مناطق محروم و توسعه نیافته چون گمیشان ۱۰ سال ، حضور در شهرکهای صنعتی ۷ سال و شرکت های دانش بنیان با تولید محصول طی ۱۵ سال از پرداخت مالیات معاف خواهند شد .
برچسب ها : مالیات

دسته بندی اخبار

آخرین اخبار
- امام جمعه گرگان:دشمن به هیچ قید و شرطی پایبند نیست/ ذاکرین در اشعار خود، روح قیام امام حسین (ع) را بازگو کنند
- نماینده ولی فقیه در گلستان:عاشورا، آیینه تمامنمای تقابل حق و باطل؛ مذاکره با دشمنان تکرار کربلا است
- امام جمعه گرگان در دیدار مدیرکل دادگستری استان با ایشان: امروز جهان بیش از هر زمان به الگوی حسینبنعلی(ع) در توحید، استقامت و عدالت نیاز دارد
- امام جمعه گرگان:حمله دشمنان انسجام ملت ایران را تقویت کرد
- آیتالله نورمفیدی: مبلغ دین باید شجاع و عامل به گفتار خود باشد
- نماینده ولی فقیه دراستان گلستان و امام جمعه گرگان :
- نماینده ولی فقیه در گلستان عنوان کرد؛مقاومت ۴۵ ساله ملت ایران در برابر استکبار با الهام از راه امام حسین (ع)
- آیتالله نورمفیدی: وحدت، بزرگترین موشک ایران است

پربازدیدترین اخبار
- مسئول جدید دفتر نماینده ولی فقیه در استان گلستان و امام جمعه گرگان معرفی شد
- با خانواده خلبان شهید محمد جواد بای
- با عاشور بردی اتک پور آزاده و جانبازجنگ تحمیلی
- آیت الله نورمفیدی ارتحال آیت الله سيد مهدي موسوی بجنوردی را تسلیت گفت
- رئیس جمهور درباره آشوراده و خلیج گرگان قاطع است
- امام جمعه گرگان گفت: مهمترین مسئولیت و رسالت معلمان در کنار تدریس علم به دانشآموزان، انسانسازی و تربیت نیروهای موثر و مفید برای آینده ایران اسلامی است.
- اطلاعیه / پاسخ به مسائل شرعی در دفتر حضرت آیت الله نورمفیدی
- اولین نماز جمعه ماه مبارک رمضان سال جدید به امامت نماینده مقام معظم رهبری دراستان گلستان اقامه می گردد.