
1402/3/18
نماینده ولی فقیه در گلستان:استفاده از روحیه خداباوری امام(ره) و رهبری برای توسعه کشور/ نتایج مصوبات شورای فرهنگ عمومی باید در زندگی مردم مشهود باشد
آیت الله نورمفیدی گفت: باید از روحیه خداباوری، اراده قوی، قاطعیت، مردم مداری و عملگرایی معمار کبیر انقلاب و مقام معظم رهبری برای توسعه همهجانبه در کشور بهخصوص در حوزه فرهنگ استفاده کرد.
آیت الله سیدکاظم نورمفیدی در یکصد و ششمین جلسه شورای فرهنگ عمومی استان و دومین جلسه شورا در سال جاری با اشاره به توجه به سیره امام (ره) و مقام معظم رهبری، گفت: باید از روحیه خداباوری، اراده قوی، قاطعیت، مردم مداری و عملگرایی معمار کبیر انقلاب و مقام معظم رهبری برای توسعه همهجانبه در کشور بهخصوص در حوزه فرهنگ استفاده کرد.
نماینده ولی فقیه در گلستان افزود: مصوبات شورای فرهنگ عمومی زمانی خوشایند و ارزشمند است که نتایج آن در زندگی مردم مشهود باشد و جامعه از نتایج و اقدامات شورا و دستگاه ها و نهادهای اجرایی رضایت داشته باشند.
وی ادامه داد: بدون شک رضایت مردم، رضایت خداوند را در پی دارد، پس مسئولان سعی کنند در پی کسب رضایت مردم باشند.
آیت الله نورمفیدی با بیان اینکه ایمان به خدا و امید همواره در وجود امام راحل و رهبر معظم انقلاب وجود داشته است، گفت: این دو بزرگوار با همین نوع نگاه و سیره در برابر تمام هجمه ها ایستادگی کردند و هرگز تردید به دل و اندیشه خود راه ندادند.
وی تاکید کرد: باید با این نوع نگاه برای مردم و انقلابمان کار شود تا مردم اطمینان کامل داشته باشند.
نماینده ولی فقیه در گلستان با اشاره به نامگذاری معبری به نام مختومقلی فراغی در شهرستان گرگان، افزود: این نامگذاری وحدت آفرین و نیکو است و از مسئولان مربوطه می خواهم که در صورت امکان این پیشنهاد را مورد بررسی و اقدام قرار دهند.
وی در خصوص کار کردن در راه خدا، گفت: کار، کمک و گره گشایی از دغدغه های مردم امری ضروری و خداپسند است و باید با بهره مندی از ظرفیت شورای فرهنگ عمومی در حد توان تلاش شود تا در میدان عمل برای مردم کار شود.
برچسب ها : فرهنگ عمومی

دسته بندی اخبار

آخرین اخبار
- توسعه جزیره آشوراده، اولویت گردشگری و اقتصاد استان گلستان است
- نماینده ولی فقیه در گلستان بر وحدت شیعه و سنی و حل مشکلات استان تأکید کرد
- نماینده ولی فقیه در گلستان: مساجد پایگاه تقویت ارزشهای انقلابی هستند/ لزوم توانمند سازی امامان جماعت با آموزش و اخلاقمداری
- پیام روابط عمومی دفتر نماینده مقام معظم رهبری دراستان گلستان
- امام جمعه گرگان:انرژی هستهای ضرورتی انکارناپذیر؛ ایران از فناوری هستهای خود کوتاه نخواهد آمد
- پیام حضرت آیت الله نورمفیدی نماینده ولی فقیه دراستان گلستان وامام جمعه گرگان
- وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تجلیل از نقش آیت الله نورمفیدی در انسجام اقوام استان ، عنوان کرد؛نقش وحدتآفرین اقوام گلستان در توسعه فرهنگی
- هشدار آیت الله نورمفیدی؛ فاجعه آب در راه است/ در نحوه مطلع شدن مردم در قطع برق تدبیربهتری اتخاذ کنید

پربازدیدترین اخبار
- مسئول جدید دفتر نماینده ولی فقیه در استان گلستان و امام جمعه گرگان معرفی شد
- با خانواده خلبان شهید محمد جواد بای
- با عاشور بردی اتک پور آزاده و جانبازجنگ تحمیلی
- آیت الله نورمفیدی ارتحال آیت الله سيد مهدي موسوی بجنوردی را تسلیت گفت
- رئیس جمهور درباره آشوراده و خلیج گرگان قاطع است
- امام جمعه گرگان گفت: مهمترین مسئولیت و رسالت معلمان در کنار تدریس علم به دانشآموزان، انسانسازی و تربیت نیروهای موثر و مفید برای آینده ایران اسلامی است.
- اولین نماز جمعه ماه مبارک رمضان سال جدید به امامت نماینده مقام معظم رهبری دراستان گلستان اقامه می گردد.
- شهادت استاد مطهری امضای الهی بر روی تفکرات و آثارش بود