1401/8/6
آیت الله نورمفیدی:دشمنان با ایجاد جنگ قومی و قبیله ای به دنبال اختلاف بین اقوام هستند
نماینده ولی فقیه در گلستان با بیان اینکه دشمنان به دنبال این هستند تا کشور را به هم بریزند و انقلاب اسلامی ایران را از سر راه خودشان بردارند،گفت: آنها جمهوری اسلامی را برای خودشان مانع می دانند وجنگ اختلافی وقبیله ای ایجاد کنند و اقوام را به جان هم بیاندازند.
آیت الله «سیدکاظم نورمفیدی» در گفتگوی خبری با صدا و سیمای مرکز گلستان حادثه تروریستی در شاهچراغ شیراز را محکوم کرد و گفت: این حادثه برای همه ملت ایران بسیار غم انگیز بود و ان شاء الله شهدای این حادثه با شهدای کربلا محشور شوند و خداوند به خانواده آنها صبر دهد.
نماینده ولی فقیه در گلستان افزود: این حادثه نشانگر این است که مسئله از کجا آب می خورد و با این کار خودشان دنبال چی هستند.
وی ادامه داد: اینها همان مثلث شوم عبری، عربی و غربی به دنبال این هستند تا به هر شکل ممکن بتوانند اوضاع مملکت را به هم ریخته و به خصوص جنگ اختلاف قبیله ای، مذهبی، دینی و قومی به وجود آورند.
آیت الله نورمفیدی با بیان اینکه آنها به دنبال این هستند تا خود کشور را به هم بریزند و انقلاب اسلامی ایران را از سر راه خودشان بردارند، گفت: آنها جمهوری اسلامی را برای خودشان مانع می دانند و جنگ اختلافی و قبیله ای ایجاد کنند و اقوام را به جان هم بیاندازند.
وی تاکید کرد: مردم ما وقتی می بینند با ما اینطوری برخورد می شود، وقتی این قضایا پیدا می شود برای مردم ما هم روشن تر می شود که قضیه از چه قرار است.
نماینده ولی فقیه در گلستان با بیان اینکه دشمنان نمی توانند به اهدافشان برسند و نخواهند رسید، اظهارامیدواری کرد: ان شاءالله خداوند، این کشور را در برابر این توطئه ها حفظ خواهد کرد و امام زمان (عج) هم کمک می کند.
وی اظهارداشت: همه علمای اهل سنت کشور نیز وارد عرصه شدند و این حادثه تروریستی را محکوم کردند.
آیت الله نورمفیدی گفت: ان شاءالله با کمک خداوند متعال از این خطرها و توطئه ها عبور کنیم.
برچسب ها : شاهچراغ
دسته بندی اخبار
آخرین اخبار
- نماینده ولی فقیه در گلستان:٢٢ بهمن امسال باید باشکوه تر از سال های قبل برگزار شود
- دیدار اساتید حوزه علمیه امام خمینی(ره) گرگان با حضرت آیتالله نورمفیدی
- آیتالله نورمفیدی در دیدار با جانبازان: «جانبازان، ادله حقانیت انقلاب در مقابل کفر جهانیاند»
- پشتِ هر بحران، دستِ حمایتگرِ خداست؛ پشتِ هر توطئه، عزمِ ملتی
- نماینده ولی فقیه در گلستان بر امر به معروف و نهی از منکر با نگاهی ژرف و عملگرا تأکید کرد
- نماینده ولی فقیه در گلستان:دشمن از پیشرفت ایران ناراحت است؛ توطئه براندازی و ایجاد ترس با حضور مردم خنثی شد
- امام جمعه گرگان:ملت ایران در تجمع روز دوشنبه مشت محکمی بر دهان همه اغتشاشگران زدند
- نماینده ولی فقیه در گلستان :ضرورت تبدیل علم به مهارت در دانشگاهها و حوزهها
پربازدیدترین اخبار
- مسئول جدید دفتر نماینده ولی فقیه در استان گلستان و امام جمعه گرگان معرفی شد
- با خانواده خلبان شهید محمد جواد بای
- با عاشور بردی اتک پور آزاده و جانبازجنگ تحمیلی
- اطلاعیه / پاسخ به مسائل شرعی در دفتر حضرت آیت الله نورمفیدی
- رئیس جمهور درباره آشوراده و خلیج گرگان قاطع است
- آیت الله نورمفیدی ارتحال آیت الله سيد مهدي موسوی بجنوردی را تسلیت گفت
- امام جمعه گرگان گفت: مهمترین مسئولیت و رسالت معلمان در کنار تدریس علم به دانشآموزان، انسانسازی و تربیت نیروهای موثر و مفید برای آینده ایران اسلامی است.
- اولین نماز جمعه ماه مبارک رمضان سال جدید به امامت نماینده مقام معظم رهبری دراستان گلستان اقامه می گردد.