1401/6/1
آیت الله نورمفیدی : اتحاد اسلامی با دفاع از مسجد خود را نشان داده است
نماینده ولی فقیه در گلستان گفت: اتحاد اسلامی امر مبارکی است که با عنوان دفاع از مسجد خود را نشان داده است.
آیت الله نورمفیدی نماینده ولی فقیه در گلستان در پیام خود که در آیین تجلیل از کانون ها، پرچمداران محراب و رابطین افتخاری مساجد شاخص اهل سنت استان گلستان و گرامیداشت روز جهانی مساجد در گنبد کاووس، پخش گردید، گفت: اتحاد امت اسلامی امر مبارکی است که با عنوان دفاع از مسجد خود را نشان داده است.
وی در ابتدای سخنان خود با بیان اینکه، مسجد خانه خدا و محل عبادت مسلمانان است و کسانی که ایمان به خدا دارند برای مسجد احترام قائلند، افزود: در دین مبین اسلام مسجد الحرام، مسجد النبی و مسجد الاقصی به عنوان قبله اول مسلمین مورد احترام بیشتری هستند.
نماینده ولی فقیه در گلستان با تاکید براینکه مسجد جایگاه بسیار رفیعی دارد، در این روز صهیونیسم ها و عوامل مزدور استعمار بخشی از مسجد الاقصی را به آتش کشیدند و تخریب کردند و این مصیبتی عظیم برای همه جهان اسلام و مسلمانان بود.
آیت الله نورمفیدی افزود: صهیونیسم ها فرزندان فلسطینی را که جانشان را فدای مسجد می کردند، به شهادت رساندند و این جنایتشان از همه جنایت هایشان بزرگ تر بود که در مکانی مقدس دست به آن زدند.
وی با بیان اینکه، خداوند دست هایی را که این جنایت را مرتکب شده است را قطع کند، گفت: در آن زمان در کنفرانس کشورهای اسلامی به پیشنهاد کشورمان این روز را به نام روز جهانی مسجد نامگذاری کردند و این مهم نشان دهنده این است که همه مسلمانان نسبت به مسجد و خانه خدا و محل عبادت، عشق و علاقه خاصی دارند.
نماینده ولی فقیه در گلستان با تاکید براینکه، در اسلام مسجد فقط محلی برای عبادت نیست، افزود: مسجد محلی برای تعلیم و تعلم، کلاس های درس و آموزش قرآن و احادیث نبوی، محل ندامت و تجهیز سپاه بلکه همه امور اجتماعی مسلمانان در مسجد انجام می شده است.
آیت الله نورمفیدی تصریح کرد: همه ما برای مسجد احترام قایل باشیم. دل انسان خانه خداست. زیرا دل هایی که به مسجد می روند برای پاک شدن می روند و مسجد محلی برای تطهیر ظاهر و باطن دل انسان است. این مسجد است که با عبادت، نماز، دعا و توجه به قرآن، دل و خانه انسانی خدا را پاک می کند.
برچسب ها : مسجد

دسته بندی اخبار

آخرین اخبار
- امام جمعه گرگان:دشمن به هیچ قید و شرطی پایبند نیست/ ذاکرین در اشعار خود، روح قیام امام حسین (ع) را بازگو کنند
- نماینده ولی فقیه در گلستان:عاشورا، آیینه تمامنمای تقابل حق و باطل؛ مذاکره با دشمنان تکرار کربلا است
- امام جمعه گرگان در دیدار مدیرکل دادگستری استان با ایشان: امروز جهان بیش از هر زمان به الگوی حسینبنعلی(ع) در توحید، استقامت و عدالت نیاز دارد
- امام جمعه گرگان:حمله دشمنان انسجام ملت ایران را تقویت کرد
- آیتالله نورمفیدی: مبلغ دین باید شجاع و عامل به گفتار خود باشد
- نماینده ولی فقیه دراستان گلستان و امام جمعه گرگان :
- نماینده ولی فقیه در گلستان عنوان کرد؛مقاومت ۴۵ ساله ملت ایران در برابر استکبار با الهام از راه امام حسین (ع)
- آیتالله نورمفیدی: وحدت، بزرگترین موشک ایران است

پربازدیدترین اخبار
- مسئول جدید دفتر نماینده ولی فقیه در استان گلستان و امام جمعه گرگان معرفی شد
- با خانواده خلبان شهید محمد جواد بای
- با عاشور بردی اتک پور آزاده و جانبازجنگ تحمیلی
- آیت الله نورمفیدی ارتحال آیت الله سيد مهدي موسوی بجنوردی را تسلیت گفت
- رئیس جمهور درباره آشوراده و خلیج گرگان قاطع است
- امام جمعه گرگان گفت: مهمترین مسئولیت و رسالت معلمان در کنار تدریس علم به دانشآموزان، انسانسازی و تربیت نیروهای موثر و مفید برای آینده ایران اسلامی است.
- اطلاعیه / پاسخ به مسائل شرعی در دفتر حضرت آیت الله نورمفیدی
- اولین نماز جمعه ماه مبارک رمضان سال جدید به امامت نماینده مقام معظم رهبری دراستان گلستان اقامه می گردد.