.jpg)
آیت الله نورمفیدی گفت: خدمت به جامعه بهترین عبادت است و مورد رضای خداست و موجب برکت زندگی انسان می شود.
1401/1/28آیت الله نورمفیدی :خدمت به جامعه بهترین عبادت است
مدرسه ۱۰ کلاسه امام موسی کاظم (ع) که درشهرستان علی آباد افتتاح شده ، به عنوان نهمین مدرسه از ١٧ مدرسه در حال ساخت است که به همت نماینده ولی فقیه در گلستان و امام جمعه گرگان ساخته شده است.
آیت الله «سیدکاظم نورمفیدی» در حاشیه آیین افتتاح مدرسه ۱۰ کلاسه امام موسی کاظم (ع) در شهرستان علی آباد کتول در جمع خبرنگاران گفت: بر اساس منابع اسلامی، خدمت به جامعه ومردم بعد از بندگی خدایکی از بهترین فعالیت ها است.
نماینده ولی فقیه در گلستان افزود: خدمت به مردم در هر شکل و شرایطی که باشد، عمل بسیار پسندیده ای است.
وی با بیان اینکه در بعضی از روایات آمده است؛ «محبوبترین انسان ها در نزد خداوند متعال کسی است که نفعش بیشتر برای مردم باشد»، توصیه کرد: با توجه به شرایط موجود جامعه، هر کس به هر شکلی که می تواند برای خدمت به جامعه باید قدمی بردارد.
آیت الله نورمفیدی گفت: خدمت به جامعه بهترین عبادت است و هم مورد رضای خداست و قطعا موجب برکت زندگی انسان می شود.
وی با اشاره به روز تکریم و احترام خیرین، از همه خیرین و کسانی که در راه کار خیر قدم بر می دارند تشکر و قدردانی کرد.
گفتنی است، مدرسه ۱۰ کلاسه امام موسی کاظم (ع) شهرستان علی آباد به عنوان نهمین مدرسه از ١٧ مدرسه در حال ساخت است که به همت نماینده ولی فقیه در گلستان و امام جمعه گرگان ساخته شده است.
برچسب ها : tag-0

دسته بندی اخبار

آخرین اخبار
- امام جمعه گرگان:سرمایهگذاری برای تولید؛ راهکاری برای عبور از مشکلات اقتصادی است
- پیام نوروزی آیت الله نورمفیدی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۴
- اطلاعیه/ مراسم شب قدر مصلی گرگان
- امام جمعه گرگان: تلاش دشمن برای ایجاد تفرقه در ایران بدون وقفه ادامه دارد
- نماینده ولی فقیه در گلستان:حوزههای علمیه سنگر دفاع از دین و اصول اخلاقی هستند
- دیدار اعضای ستاد بزرگداشت شهدای یاک ۴۰ و خاندان نمایندگان فقید استان با حضرت آیت الله نورمفیدی
- آیتالله سید کاظم نور مفیدی در وبینار تجلیل از مجاهدان جبهه مقاومت(5):عزم و اراده آهنین؛ عامل اصلی استقامت اسلام در برابر قدرتهای استکباری است
- امام جمعه گرگان: ملت ایران هرگز تسلیم تحقیرهای جهانی نمی شود

پربازدیدترین اخبار
- مسئول جدید دفتر نماینده ولی فقیه در استان گلستان و امام جمعه گرگان معرفی شد
- با خانواده خلبان شهید محمد جواد بای
- با عاشور بردی اتک پور آزاده و جانبازجنگ تحمیلی
- آیت الله نورمفیدی ارتحال آیت الله سيد مهدي موسوی بجنوردی را تسلیت گفت
- رئیس جمهور درباره آشوراده و خلیج گرگان قاطع است
- امام جمعه گرگان گفت: مهمترین مسئولیت و رسالت معلمان در کنار تدریس علم به دانشآموزان، انسانسازی و تربیت نیروهای موثر و مفید برای آینده ایران اسلامی است.
- اولین نماز جمعه ماه مبارک رمضان سال جدید به امامت نماینده مقام معظم رهبری دراستان گلستان اقامه می گردد.
- شهادت استاد مطهری امضای الهی بر روی تفکرات و آثارش بود