1404/11/21
نماینده ولی فقیه در گلستان: حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن، واجب شرعی و ملی است
آیتالله نورمفیدی، نماینده ولی فقیه در استان گلستان و امام جمعه گرگان، در پیام ویدیویی به مناسبت فرارسیدن ۲۲ بهمن، این روز را یکی از عظیمترین روزهای تاریخ کشور خواند و بر ضرورت حضور گسترده و حداکثری مردم در راهپیمایی این روز تأکید کرد.
وی با اشاره به گذشته تاریخی ایران و سلطه بیگانگان بر مقدرات کشور، خاطرنشان کرد: «این ملت به پشتوانه رهبری امام و حمایت مردم، کشور را از سلطه شرق و غرب رهانید و استقلال و آزادی را برای ایران به ارمغان آورد.»
امام جمعه گرگان حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن را نه تنها یک وظیفه ملی، که واجبی شرعی دانست و بیان داشت: «امسال حضور مردم اهمیتی ویژه دارد و باید عظمت و وحدت ایران را به جهانیان نشان دهیم. مهمتر از قدرت دفاعی ما، پشتیبانی و حضور مردم است.»
وی در پایان با دعوت از همه آحاد ملت برای شرکت پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن، ابراز امیدواری کرد که این حضور باشکوه، زمینهساز برکات الهی و عزت روزافزون ایران اسلامی باشد.
برچسب ها : 22 بهمن
دسته بندی اخبار
آخرین اخبار
- نماینده ولی فقیه در گلستان: حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن، واجب شرعی و ملی است
- بیانیهٔ مشترک نمایندهٔ ولیفقیه در استان واستاندار گلستان در دعوت از مردم برای حضور حماسی در راهپیمایی یومالله ۲۲ بهمن
- نشست صمیمی مبلغان طرح امین با نماینده رهبری در گلستان برگزار شد
- در دیدار وزیر نیرو با نماینده ولیفقیه در استان گلستان تأکید شد:هشدار نماینده ولیفقیه درباره بحران آب و فرونشست زمین در گلستان
- آیتالله نورمفیدی در خطبههای نماز جمعه گرگان: مذاکرات با آمریکا باید بر اساس منافع ملی و اصول عزتمداری باشد
- آیتالله سیدکاظم نورمفیدی در مراسم عمامهگذاری طلاب حوزه علمیه امام خمینی (ره) گرگان: «عمل و ادب، اساس شخصیت یک عالم دین است»
- نشست صمیمی نماینده ولیفقیه در گلستان با جوانان گرگان؛ تأکید بر نقش بیبدیل نسل جوان در تبیین حقایق و مقابله با جنگ روانی دشمن
- علم بیشخصیت، تهدیدی برای جهان امروز ؛ سخنان آیتالله نورمفیدی در نشست صمیمی با دانشآموزان دبیرستان تیزهوشان گرگان
پربازدیدترین اخبار
- مسئول جدید دفتر نماینده ولی فقیه در استان گلستان و امام جمعه گرگان معرفی شد
- با خانواده خلبان شهید محمد جواد بای
- با عاشور بردی اتک پور آزاده و جانبازجنگ تحمیلی
- اطلاعیه / پاسخ به مسائل شرعی در دفتر حضرت آیت الله نورمفیدی
- رئیس جمهور درباره آشوراده و خلیج گرگان قاطع است
- آیت الله نورمفیدی ارتحال آیت الله سيد مهدي موسوی بجنوردی را تسلیت گفت
- امام جمعه گرگان گفت: مهمترین مسئولیت و رسالت معلمان در کنار تدریس علم به دانشآموزان، انسانسازی و تربیت نیروهای موثر و مفید برای آینده ایران اسلامی است.
- اولین نماز جمعه ماه مبارک رمضان سال جدید به امامت نماینده مقام معظم رهبری دراستان گلستان اقامه می گردد.