پایگاه اطلاع رسانی حضرت آیت الله نورمفیدی

image

1404/11/15

آیت‌الله سیدکاظم نورمفیدی در مراسم عمامه‌گذاری طلاب حوزه علمیه امام خمینی (ره) گرگان: «عمل و ادب، اساس شخصیت یک عالم دین است»

در مراسم گرامیداشت دهه مبارک فجر عمامه‌گذاری طلاب حوزه علمیه امام خمینی (ره) گرگان، آیت‌الله سیدکاظم نورمفیدی، نماینده ولی‌فقیه در گلستان و امام جمعه گرگان، با تأکید بر اهمیت عمل و تواضع در کنار علم، گفت: «شما طلاب جوان باید خود را ابتدا به ادب و تواضع بیارایید تا بتوانید به اصلاح جامعه و مردم بپردازید. علم تنها با عمل و رفتار درست می‌تواند اثرگذار باشد.»

مراسم عمامه‌گذاری طلاب جوان حوزه علمیه امام خمینی (ره) گرگان در سالروز ولادت امام زمان (عج) در حضور آیت‌الله سیدکاظم نورمفیدی ،استاندار گلستان و جمعی از روحانیون شیعه و سنی استان و مردم ولایمتدار برگزار شد. در این مراسم، آیت‌الله نورمفیدی با بیان اینکه «پوشیدن لباس روحانیت، مسئولیت بزرگی به همراه دارد»، بر لزوم تلاش طلاب برای پایبندی به اصول اخلاقی و دینی تأکید کرد. وی موسس حوزه علمیه امام خمینی (ره) گرگان افزود: «اگر شما طلاب جوان بخواهید در جامعه تأثیرگذار باشید، باید پیش از هر چیز در عمل خود به ادب، تواضع و دوری از تکبر توجه کنید.»
آیت‌الله نورمفیدی در ادامه گفت: «در دنیای امروز، مردم به اعمال و رفتار شما نگاه می‌کنند و اگر شما در عمل خود تواضع و ادب نشان دهید، کلام شما در دل مردم جا خواهد گرفت. پیامبران و علمای دین همیشه با اخلاق و رفتار خود مردم را هدایت کرده‌اند، نه تنها با سخن.»
وی همچنین بر اهمیت دعای طلاب برای موفقیت در مسیر علمی و دینی خود تأکید کرد و گفت: «در کنار علم و دانش، باید همیشه از خداوند بخواهید که شما را در این راه موفق گرداند و این مسئولیت را به درستی انجام دهید.»
در پایان، آیت‌الله نورمفیدی ضمن تبریک به طلاب ، از آن‌ها خواست که همیشه در مسیر تعلیم و تعلم با اخلاص و تواضع گام بردارند و همواره به یاد داشته باشند که علم و عمل به طور همزمان باید در زندگی‌شان جاری باشد.

اشتراک گذاری : توییتر اینستاگرام تلگرام

logo

دسته بندی اخبار

logo

آخرین اخبار

آرشیو