پایگاه اطلاع رسانی حضرت آیت الله نورمفیدی

image

1404/4/24

آیت‌الله نورمفیدی: محبت به امام حسین (ع) سرمایه‌ای انسان‌ساز است

نماینده ولی‌فقیه در گلستان با قدردانی از تلاش خادمان حسینی در دهه نخست محرم، محبت به امام حسین(ع) را نعمتی بزرگ و سرمایه‌ای تربیتی دانست که انسان را به سوی کمال و فضیلت سوق می‌دهد.

آیت‌الله سیدکاظم نورمفیدی، دوشنبه شب در جمع خادمان حسینی دهه اول محرم مسجد جامع گلشن با اشاره به نقش محبت در تربیت انسان‌ها، افزود: محبت به انسان‌های کامل مانند امام حسین (ع)، تاثیر عمیقی در ساختن شخصیت انسان دارد. چنان‌که علما و مربیان اخلاق توصیه می‌کنند اگر می‌خواهید کسی را تربیت کنید، باید میان او و انسان‌های کامل، پیوند محبت برقرار شود.

امام جمعه گرگان با ذکر مثالی از علاقه جوانان به چهره‌های ورزشی گفت: وقتی یک جوان عاشق یک فوتبالیست می‌شود، به دنبال تقلید از رفتار و سبک زندگی اوست؛ حال تصور کنید اگر این عشق نسبت به امام حسین (ع) باشد، انسان را به کدام سمت خواهد برد.

وی افزود: امام حسین (ع) یک انسان بی‌نظیر در تاریخ بشر است. حتی به دشمنش، که آمده بود او را به قتل برساند، آب داد. با زبان و منش خاص خود، به سپاهیان دشمن مهربانی کرد و با بزرگواری، مشک آب به دست آن‌ها داد. این فقط نمونه‌ای کوچک از شخصیت کریمانه آن حضرت است.

 

آیت‌الله نورمفیدی: محبت به امام حسین (ع) سرمایه‌ای انسان‌ساز است

 

نماینده ولی‌فقیه در گلستان، همچنین به نقش بی‌بدیل زنان در حادثه عاشورا اشاره کرد و گفت: در سپاه امام حسین (ع) زنان زیادی حضور داشتند که نقش‌آفرینی کردند، در حالی که در سپاه دشمن تقریباً نامی از زن‌ها برده نشده است. حتی در کوفه نیز پس از واقعه کربلا، این زنان بودند که اجازه ندادند عمر سعد به جای عبیدالله زیاد حاکم شود.

وی حضرت زینب (س) را نمونه‌ای بارز از صبر، استقامت و روشنگری دانست و افزود: اگر زینب کبری (س) نبود، کربلا در کربلا دفن می‌شد. او پیام عاشورا را زنده نگه داشت و در مقابل ابن‌زیاد و یزید ایستاد.

نماینده ولی فقیه دراستان گلستان از زحمات خالصانه خادمین حسینی در مراسمات ماه محرم تشکر کرد و گفت: خدمت و نوکری شما به عزاداران امام حسین (ع) ذخیره ای ارزشمند برای دنیا و آخرتتان محسوب می گردد.

 

گزارشی از میزبانی مسجد گلشن گرگان در دهه اول محرم

 

مدیر کانون فرهنگی و هنری گلشن گرگان با تشریح اقدامات فرهنگی، خدماتی و اجتماعی مسجد جامع گلشن در دهه اول محرم گفت: خادمان این مسجد با همدلی و همراهی خیرین، بیش از ۴۰ هزار پرس اطعام حسینی تهیه و توزیع کردند و با برنامه‌های متنوع فرهنگی و خدماتی، جلوه‌ای درخشان از خدمت به سیدالشهدا(ع) را به نمایش گذاشتند.

جواد طبرسا با اشاره به فعالیت‌های انجام شده در این ایام، گفت: از ماه‌ها پیش فضای مسجد و آشپزخانه حسینی آن به‌طور کامل سامان‌دهی و تجهیز شد؛ قفسه‌بندی زیرزمین، سامان‌دهی فضای پخت و طبخ، و ایجاد نظم در محیط خدمت، از جمله اقدامات ابتدایی ما بود.

اشتراک گذاری : توییتر اینستاگرام تلگرام

logo

دسته بندی اخبار

logo

آخرین اخبار

آرشیو