پایگاه اطلاع رسانی حضرت آیت الله نورمفیدی

image

1404/4/2

نماینده ولی فقیه دراستان گلستان و امام جمعه گرگان :

رفتار ترامپ موجب بی آبرویی آمریکا در جهان شده است / حمله ددمنشانه دشمن منجر به نزدیکی دلهای هر ایرانی غیوری در داخل و خارج از کشور شده است

آیت الله سید کاظم نورمفیدی در حاشیه برنامه تفسیر قرآن کریم و درگفتگو با سیمای مرکز گلستان در واکنش به جریانات اخیر گفت :ما در این جنگ  با انسان هایی که در نه فکر و نه در عمل و نه در اخلاق و رفتارشان تعادل ندارتد مواجه هستیم.

نماینده ولی فقیه در استان گلستان افزود :ترامپ تعادل ندارد و به نقل از خبرگزاری های آمریکایی در دوران چهار ساله قبلی اش بیش از سی هزار دروغ گفته است .

وی تصریح کرد :ما حرفی با ریس جمهوری که تعادل ندارد ,نداریم چون ایشان منطق ندارد و با این رفتارش آبرو و حیثیت برای خود و کشورش در دنیا باقی نگذاشت.

امام جمعه گرگان با اشاره به حادثه غزه ,گفت:تاریخ بشریت شاهد فاجعه عجیبی در غزه است و این جنایت مایه شرمساری اسراییل و ایادی آنها شده و از همه مهم تر اینکه برای همه جهانیان پلید بودنشان روشن شده است .

آیت الله نورمفیدی با اشاره به حمله وحشیانه به ایران اسلامی گفت: اینها گمان می کردند با حمله به ما می توانند آشوب و شورش به پا کنند اما این حمله ددمنشانه منجر به انسجام ملی و نزدیکی دلهای هر ایرانی غیوری در داخل و خارج از کشور شده است .

وی گفت :خدای متعال بارها در قرآن کریم وعده داده است که من پشتیبان شما هستم و پیروزی از آن شماست.

اشتراک گذاری : توییتر اینستاگرام تلگرام

logo

دسته بندی اخبار

logo

آخرین اخبار

آرشیو