پایگاه اطلاع رسانی حضرت آیت الله نورمفیدی

image

1404/1/26

نماینده ولی فقیه در گلستان: نیروهای مسلح مایه غرور و اقتدار ملت ایران هستند

آیت‌الله نورمفیدی با تاکید بر اهمیت قدرت نظامی و نقش آن در دیپلماسی، گفت: نیروهای مسلح مایه غرور و اقتدار ملت ایران هستند.

آیت‌الله سیدکاظم نورمفیدی، در دیدار امیر سرتیپ دوم ستاد علی‌اکبر عرب، فرمانده تیپ متحرک هجومی ۲۳۰ شهید اسدالله متاجی گرگان با ایشان ضمن تبریک روز ارتش به تمامی نیروهای مسلح، به ویژه ارتش جمهوری اسلامی ایران، گفت: خداوند بر قدرت و هیبت نیروهای مسلح بیفزاید و این نیروها در دل دشمنان این کشور و ملت، رعب و وحشت ایجاد کنند.

نماینده ولی فقیه در گلستان با اشاره به احساس غرور ملت ایران از جایگاه کنونی نیروهای مسلح، قدرت نظامی را عاملی مؤثر در دیپلماسی دانست و افزود: اگر این قدرت نبود، در میدان‌های دیپلماسی نیز با مشکل مواجه می‌شدیم.

وی با اشاره به حضور گسترده مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن و روز جهانی قدس امسال، این حضور را نشانه هوشیاری مردم دانست و گفت: مردم با وجود مشکلات معیشتی و اقتصادی، وقتی دیدند که نظام و کشور در خطر است، با عزم و اراده در صحنه حاضر شدند.

آیت‌الله نورمفیدی با اشاره به مفهوم «اولوالعزم» در قرآن و تأکید بر اراده پولادین آنان در برابر مشکلات، رهبری مقام معظم رهبری را نیز دارای چنین عزمی دانست و افزود: باید شکرگزار قدرت نظامی مردمی و رهبری با این عزم و اراده باشیم، زیرا این عوامل باعث شد تا دشمنان به میز مذاکره بازگردند.

وی با اشاره به مذاکرات هسته‌ای و اهمیت آن برای منطقه، بر لزوم حفظ و تقویت نیروهای مسلح تأکید کرد و گفت: امروز به ارتش و نیروهای مسلح خود افتخار می‌کنیم و باید به پیشرفت‌های نظامی ادامه دهیم.

آیت‌الله نورمفیدی با تأکید بر اهمیت وحدت و انسجام ملی، بر نقش نیروهای مسلح در دفاع از کشور و حفظ ارزش‌های اسلامی تأکید کرد و افزود: روح نیروهای مسلح در کشور ما با جاهای دیگر فرق دارد؛ زیرا رابطه نیروهای مسلح با یک مبدأ الهی و مقدس است و این امر باعث می‌شود که شهادت در راه دفاع از کشور، جایگاه والایی نزد خداوند متعال داشته باشد.

وی در پایان، با اشاره به اهمیت رهبری و دلسوزی رهبر معظم انقلاب برای کشور، بر لزوم قدردانی از فداکاری‌های نیروهای مسلح و شهدا تأکید کرد.

اشتراک گذاری : توییتر اینستاگرام تلگرام

logo

دسته بندی اخبار

logo

آخرین اخبار

آرشیو