1403/12/6
آیین گرامیداشت شهدای مقاومت به دعوت نماینده ولی فقیه در استان گلستان و امام جمعه گرگان و مردم قدرشناس شیعه وسنی در مسجد جامع گلشن برگزار شد.
این مراسم با اقامه نماز جماعت مغرب و عشاء به امامت آیت الله نورمفیدی همراه بود و درادامه با تلاوت قران کریم توسط حجت الاسلام ابیضی آغاز شد .
آیت الله نورمفیدی در مراسم گرامیداشت شهدای مقاومت با اشاره به جایگاه بالای سیدحسن نصرالله در بین مسلمانان، گفت: سیدحسن نصرالله از عمق جان حرف می زد و برای ماندگاری اسلام تلاش زیادی انجام داد.
نماینده ولی فقیه در گلستان افزود: افرادی مثل سیدحسن نصرالله باید در میدان باشند وگرنه اسلام از بین می رود.
وی ادامه داد: با این اوضاع و احوال اگر این مردان در میان امت اسلامی نباشند چیزی از اسلام باقی نمی ماند.
آیت الله نورمفیدی اظهارداشت: شهید سیدحسن نصرالله و شیخ صفی الدین از کسانی هستند که باعث ماندگاری اسلام شده اند.
وی با اشاره به تلاش های امام (ره) برای حفظ اسلام، گفت: همه اینها شاگردان امام راحل هستند و نفس قدسی امام (ره) بود که چنین عزم هایی در میان امت اسلامی به وجود آورد.
نماینده ولی فقیه در گلستان افزود: حرکاتی که در منطقه انجام شده است و در مکتب اهل بیت تلاش کردند، ریسه در نهضت امام خمینی (ره) دارد.
وی گفت: سیدحسن نصرالله مرد بسیار بزرگی بود و خدمتی که به اهل بیت(ع) و اجدادشون کردند در دنیای اسلام همه شیفته ایشان بودند.
آیت الله نورمفیدی افزود: آن شهید بزرگوار با عزم و اراده قوی همیشه در میدان بود.
سپس گروه سرود نغمه صبا سرود زیبایی را در وصف شخید سید حسن نصرالله اجرا نمودند و پایان بخش این مراسم با روضه خوانی و عزاداری در وصف شهدای مقاومت همراه بود.
در این مراسم پوسترشهید سید نصرالله توسط دفتر نماینده ولی فقیه دراستان گلستان وامام گرگان چاپ و بین شرکت کنندگان توزیع شد.
برچسب ها : شهید نصرالله
دسته بندی اخبار
آخرین اخبار
- تأکید آیتالله نورمفیدی: قرآن و عترت، راه سوم اسلام برای هدایت جامعه و جایگاه واقعی زن
- آیتالله نورمفیدی در نماز جمعه گرگان: دانشجویان موتور حل مسائل کشورند / ضرورت هوشیاری در برابر تحریف شخصیت امام خمینی (ره)
- پیام حضرت آیتالله نورمفیدی به مناسبت سالروز وفات حضرت ام البنین (س) روز تکریم مادران و همسران شهدا:
- آیتالله نورمفیدی: حوزههای علمیه باید مرکز تولید اندیشه نو باشند / هشدار نسبت به جنگ شناختی علیه ایران
- روایت یک گفتوگوی صمیمی در مدرسه؛پیامهای آیتالله نورمفیدی به نسل جوان در دبیرستان شهید نصیری
- آیتالله نورمفیدی: کشور در حساسترین مقطع تاریخ پس از انقلاب است / جنگ نظامی نخواهد شد اما جنگ شناختی جدی است
- تأکید نماینده ولی فقیه در گلستان بر «دایره گسترده امر به معروف» و «جهاد همگانی»
- آیت الله نورمفیدی : امروز وقت رقابتهای جناحی نیست؛ امروز زمان یکصدایی، همبستگی و تلاش جمعی برای آینده ایران است
پربازدیدترین اخبار
- مسئول جدید دفتر نماینده ولی فقیه در استان گلستان و امام جمعه گرگان معرفی شد
- با خانواده خلبان شهید محمد جواد بای
- با عاشور بردی اتک پور آزاده و جانبازجنگ تحمیلی
- اطلاعیه / پاسخ به مسائل شرعی در دفتر حضرت آیت الله نورمفیدی
- آیت الله نورمفیدی ارتحال آیت الله سيد مهدي موسوی بجنوردی را تسلیت گفت
- رئیس جمهور درباره آشوراده و خلیج گرگان قاطع است
- امام جمعه گرگان گفت: مهمترین مسئولیت و رسالت معلمان در کنار تدریس علم به دانشآموزان، انسانسازی و تربیت نیروهای موثر و مفید برای آینده ایران اسلامی است.
- اولین نماز جمعه ماه مبارک رمضان سال جدید به امامت نماینده مقام معظم رهبری دراستان گلستان اقامه می گردد.