
1403/10/15
نماینده ولی فقیه در گلستان: کشورهای اسلامی اختلافات را کنار بگذارند
نماینده ولی فقیه در گلستان خواستار تشکیل کنگره بینالمللی کشورهای اسلامی شد و گفت: امت اسلامی باید اختلافات را کنار بگذارند و پیام الهی در زمان فعلی را متناسب با زبان و منطق و فرهنگ دنیای امروز به جهانیان مخابره کند.
آیتالله سید کاظم نورمفیدی روز شنبه در نشست صمیمی علمای اهل سنت و نخبگان استان گلستان با دستیار ویژه رییس جمهور و رییس شورای امور اقوام، ادیان و مذاهب اظهار کرد: وحدت مذاهب، یک اعتقاد دینی و از منشا قرآن کریم است و این کتاب آسمانی همواره بر وحدت و همدلی تاکید دارد.
وی به آیاتی از قرآن کریم اشاره کرد و افزود: خداوند در سوره آلعمران تاکید کرده امت اسلامی در مقابل بشر مسوول است. همچنین خداوند در آیاتی دیگر از قرآن کریم نیز بر ضرورت ایستادگی و مقاومت در برابر دشمن و توکل بر خداوند تا پیروزی در نبرد تاکید کرده است.
نماینده ولی فقیه در گلستان: کشورهای اسلامی اختلافات را کنار بگذارد
امام جمعه گرگان با تاکید بر اینکه آیات قرآن کریم مختص زمان خاصی نیست و هر کدام از آیات آن در زمان فعلی حامل پیام است، بیان کرد: امت اسلامی اگر سخنی اختلافانگیز بر زبان بیاورد بر خلاف قرآن کریم عمل کرده است.
آیت الله نورمفیدی با اشاره به اینکه وحدت و همدلی و دوری از اختلاف و درگیری بین امت اسلامی از نماز هم واجبتر است، گفت: وحدت علاوهبر جنبه سیاسی و اجتماعی، مسالهای ریشهدار است و بیش از همیشه به گوش سپردن و عمل به آیات قرآن کریم نیاز داریم.
وی با بیان اینکه دشمن بهدنبال اختلاف و تفرقه است، تاکید کرد: امت اسلامی باید بیش از پیش در راستای وحدت و همدلی گام بردارند و مراقب باشند در دام دشمن گرفتار نشوند.
نماینده ولی فقیه در گلستان وجود وحدت و همدلی در گلستان را نعمت الهی برشمرد و افزود: رهبر معظم انقلاب نیز استان گلستان را نه تنها برای ایران اسلامی که برای دنیا یک الگو دانستند.
حجتالاسلام سید محمود علوی دستیار ویژه رئیس جمهور و رئیس شورای امور اقوام، ادیان و مذاهب امروز (شنبه) برای دیدار با علمای اهل سنت و نخبگان گلستان به این استان سفر کرد.
برچسب ها : وحدت و همدلی

دسته بندی اخبار

آخرین اخبار
- اهم سخنان حضرت آیت الله نورمفیدی نماینده مقام معظم رهبری در استان گلستان و امام جمعه گرگان
- پیام تشکر نماینده ولی فقیه در استان و استاندار گلستان از حضور پرشور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن
- دعوت مشترک آیت الله نورمفیدی نماینده ولی فقیه در استان و مهندس طهماسبی استاندار گلستان برای حضور پرشور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن؛
- امام جمعه گرگان:همه مردم در روز ٢٢ بهمن برای دفاع از نظام در صحنه حضور می یابند
- اهم محوربیانات حضرت آیت الله نورمفیدی نماینده ولی فقیه دراستان گلستان وامام جمعه گرگان
- آیت الله نورمفیدی : فلسفۀ برگزاری یادواره های شهدا این است که راه و مسیر شهدا را فراموش نکنیم
- اهم سخنان حضرت آیت الله نورمفیدی نماینده مقام معظم رهبری در استان گلستان و امام جمعه گرگان
- امام جمعه گرگان:امام خمینی(ره) درس و اهداف سیدالشهدا(ع) را در کشور پیاده کرد

پربازدیدترین اخبار
- مسئول جدید دفتر نماینده ولی فقیه در استان گلستان و امام جمعه گرگان معرفی شد
- با خانواده خلبان شهید محمد جواد بای
- با عاشور بردی اتک پور آزاده و جانبازجنگ تحمیلی
- آیت الله نورمفیدی ارتحال آیت الله سيد مهدي موسوی بجنوردی را تسلیت گفت
- رئیس جمهور درباره آشوراده و خلیج گرگان قاطع است
- امام جمعه گرگان گفت: مهمترین مسئولیت و رسالت معلمان در کنار تدریس علم به دانشآموزان، انسانسازی و تربیت نیروهای موثر و مفید برای آینده ایران اسلامی است.
- اولین نماز جمعه ماه مبارک رمضان سال جدید به امامت نماینده مقام معظم رهبری دراستان گلستان اقامه می گردد.
- شهادت استاد مطهری امضای الهی بر روی تفکرات و آثارش بود