پایگاه اطلاع رسانی حضرت آیت الله نورمفیدی

image

1405/6/12

روایتی از جذبه امام و اراده پولادین رهبری

افشین علاء، شاعر برجسته کشور ،نویسنده و عضو هیأت مدیره کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با آیت الله نورمفیدی دیدار و گفتگو کرد .

در این دیدار صمیمی  که با ابراز خوشحالی و تشکر ویژه آقای علاء از فرصت گفت‌وگو همراه شد، آیت‌الله نورمفیدی به بیان خاطراتی ناب و کمتر شنیده شده از عظمت روحانی امام خمینی (ره) و استحکام اراده مقام معظم رهبری پرداختند .

💠شکوه سادگی؛ وقتی جذبه معنوی زبان را می‌بندد

نماینده مقام معظم رهبری در استان گلستان با اشاره به خاطره‌ای از مرحوم توسلی، از برخوردی ساده اما عمیق با حضرت امام گفت: «وقتی فرستاده ایران برای ملاقات با امام به اتاق ایشان رفت، صحنه‌ای را دید که دنیا را تکان داده بود، اما در ساده‌ترین خانه، چونان پیرمردی معمولی زندگی می‌کرد. ایشان فرمودند زبانم بند آمد؛ نه به خاطر ابهت ظاهری، که جذبه معنوی آنچنان فضایی را پر کرده بود که انسان را به خشوع و خشیتی الهی وامیداشت.»

وی تأکید کرد: این همان حالتی است که در قرآن از آن به "الَّذِینَ هُمْ فِی صَلَاتِهِمْ خَاشِعُونَ" تعبیر شده است؛ در برابر عظمت حقیقی، انسان خود را کوچک می‌بیند و اگر این حس را نداریم، باید در خود بازنگری کنیم.

💠امام؛ اسطوره‌ای در علم و عرفان، با اراده‌ای آهنین

ایشان با اشاره به جایگاه علمی و عرفانی امام خمینی (ره) اظهار داشت: «تمام مراجع و اساتید حوزه، عظمت علمی ایشان را در فقه، اصول، فلسفه و عرفان می‌دانستند. شاگردان امام، افزون بر شاگردی، مرید ایشان بودند و این فقط به خاطر استادی نبود، بلکه منشأیی الهی در وجود امام جاری بود.»

💠خاطره‌ای از تبعید؛ آرامش در دل طوفان

آیت الله نورمفیدی خاطره‌ای خواندنی از شب تبعید امام به ترکیه روایت کرد: «ماشین حامل امام ناگهان به جاده خاکی رفت و ایشان یقین پیدا کردند که قصد جانشان را دارند. اما وقتی عروسشان خانم طباطبایی پرسیدند در آن لحظه چه حالی داشتید، فرمودند: هیچی، مثل همان آدم قبلی. این معنای توکل واقعی است که با تکیه بر ذات اقدس الهی، هیچ‌گاه دستخوش اضطراب نمی‌شود.»

💠از رفاقت ادبی تا سکان‌داری انقلاب؛ روایتی از رهبری 

آیت‌الله نورمفیدی که خود از دوستان قدیمی مقام معظم رهبری امام خامنه ای (ره) هستند، به سال‌های طلبگی و آشنایی در مدرسه نواب اشاره کردند و گفتند: «در آن روزها بیشتر جنبه‌های ادبی و شعری ایشان را می‌شناختیم؛ ارتباط با شاعران برجسته و شعرهایی که گاهی می‌خواندند. اما پس از انقلاب، سکان‌داری گسترده‌تر و فعال‌تری از ایشان دیدیم.»

💠نکته طلایی دیدار؛ اراده اولوالعزم، رمز ماندگاری

وی با اشاره به آیه «فَاصْبِرْ کَمَا صَبَرَ أُولُو الْعَزْمِ مِنَ الرُّسُلِ» و برداشتی از امیرالمومنین (ع)، ویژگی بارز امام و رهبری را «اراده شکست‌ناپذیر» دانستند و افزودند: «در روزهای سخت جنگ، وقتی خرمشهر سقوط کرد، جوانی فریاد می‌زد که اگر نمی‌توانید، امام زمان (عج) را بیاورید، امام آرام فرمودند: شهر که رفت، اسلام که نرفت. این اراده، مصداق همان عزم اولوالعزم است که اگر کوه را هم از جا بکنند، این بزرگواران یک ذره تردید به خود راه نمی‌دهند.»

🔴فراخوان مهم؛ لزوم تشکیل گروهی برای پاسخ به شبهات با زبان هنر و شعر

آیت الله نورمفیدی در بخش دیگری از سخنان خود به آسیب‌های فضای مجازی و شبهات مطرح شده اشاره کردند و با ذکر نمونه‌هایی از اشعار تردیدآمیز که میان جوانان دست‌به دست می‌شود، بر لزوم پاسخ‌گویی به این شبهات با زبان ساده، مردمی و هنری تأکید کردند. ایشان با یادآوری فرمایش سیدالشهدای انقلاب درباره اهمیت فضای مجازی، پیشنهاد دادند: «نیاز به گروهی از علما و دانشمندان مسلط به علوم دینی داریم که مانند شهید مطهری، با بیانی تیز و مردمی، پاسخ شبهات را در قالب شعر، داستان و زبان هنر ارائه دهند. این میدان، خالی است و پرداختن به آن، کاری به وسعت هدایت جامعه و جهاد تبیین است.»

🔺در پایان این نشست صمیمی، آقای افشین علاء با ابراز مسرت از این دیدار، بر ضرورت همراهی هنر و شعر با معارف دینی در عصر کنونی تأکید کردند و این دیدار را فرصتی مغتنم برای تبادل نظر در این عرصه دانستند.

اشتراک گذاری : توییتر اینستاگرام تلگرام

logo

دسته بندی اخبار

logo

آخرین اخبار

آرشیو