نماینده ولی فقیه در گلستان
1401/1/16جانبازان پیام انقلاب را با درد وجودشان به آینده منتقل کنند
آیت الله نورمفیدی گفت: جانبازان پیام انقلاب را با وجودشان و دردی که در بدن دارند به نسل آینده منتقل کنند.
آیت الله نورمفیدی گفت: جانبازان پیام انقلاب را با وجودشان و دردی که در بدن دارند به نسل آینده منتقل کنند.
آیت الله«سیدکاظم نورمفیدی» به مناسبت روز جانباز در دیدار با دو جانباز جنگ تحمیلی گفت: به مناسبت روز چهارم شعبان، ولادت سردار رشید نهضت عاشورا، حضرت ابوالفضل العباس (ع) و روز جانباز، مقام معظم رهبری هر ساله در چنین شبی به دیدار جانبازان نائل می شوند و در استان ها هم خواستند هم نمایندگان ایشان این مسئولیت را انجام دهند.
نماینده ولی فقیه در گلستان افزود: امشب توفیقی شد به دیدار دو خانواده جانباز حاج داود عامری و حاج محمدرضا لطفی رسیدیم.
وی اظهار امیدواری کرد: خداوند متعال این شهدای زنده را که مشکلات این انقلاب را هنوز در بدن دارند و این خودش بهترین شاهد، دلیل و قرینه برای اصالت و ثابت بودن انقلاب است و پا برجا خواهد بود، در برابر هیچ مشکلی سر فرود نخواهد آورد و پرچم این انقلاب را به محضر حضرت ولی عصر (عج) تقدیم خواهند کرد.
آیت الله نورمفیدی گفت: برای نسل های آینده هم می توانند این عزیزان شاهد باشند و پیام انقلاب را با وجودشان و دردی که در بدن دارند به آینده منتقل کنند.
گفتنی است، آیت الله«سیدکاظم نورمفیدی»، نماینده مقام معظم رهبری در استان گلستان و امام جمعه گرگان با «حاج داود عامری»، جانباز ۷۰ درصد جنگ تحمیلی که بر اثر اصابت ترکش از ناحیه پای راست و شکم در سال ۶۶ در عملیات کربلای پنج در منطقه شلمچه به درجه جانبازی نائل شد و «حاج محمدرضا لطفی» جانباز ۷٠ درصد جنگ تحمیلی که در سالهای ۶۱ و ۶۶ بر اثر اصابت ترکش و موج انفجار در شوش و شلمچه از ناحیه گوش، دستها، سر و سینه، قطع پای راست به درجه جانبازی نائل شد، دیدار کرد.
برچسب ها : نماینده ولی فقیه انقلاب پیام جانبازان
دسته بندی اخبار
آخرین اخبار
- آیتالله نورمفیدی در دیدار با رؤسای اتاق اصناف ایران: اصناف، بازوی توانمند تابآوری اقتصادی در شرایط حساس تاریخی هستند.
- امام جمعه گرگان:دشمن تابآوری اجتماعی ملت ایران را هدف گرفته است
- تأکید آیتالله نورمفیدی بر لزوم نگاه راهبردی به ورزش کشتی/ ورزش، میدانی برای اثبات اقتدار ملی و ارتقای اخلاق
- تأکید نماینده ولیفقیه در گلستان بر مسئولیت خطیر امام جمعه در آگاهیبخشی و حفظ انسجام امت اسلامی
- آیتالله نورمفیدی در دیدار استاندار و فرمانداران گلستان با ایشان: کار در شرایط سخت، «افضلالاعمال» است/ لزوم تمرکز بر پروژههای کلان، شایستهسالاری و وحدت اقوام
- رسالتِ حوزویان، تداوم مسیر انبیا در عصر بیداری / تأکید آیتالله نورمفیدی بر لزوم «زمانشناسی» و «تهذیب نفس» در مسیر طلبگی
- پیام نماینده ولیفقیه در استان و استاندار گلستان بهمناسبت یکصدمین شب از حضور حماسی مردم در میادین
- آیتالله نورمفیدی در دیدار معتمدین بلوچ و سیستانی با ایشان: شایستهسالاری در مسئولیتها، شرط اصلی پیشرفت استان/ وحدت ملی، خط قرمز در برابر راهبردهای تفرقهافکنانه دشمن است
پربازدیدترین اخبار
- مسئول جدید دفتر نماینده ولی فقیه در استان گلستان و امام جمعه گرگان معرفی شد
- با خانواده خلبان شهید محمد جواد بای
- با عاشور بردی اتک پور آزاده و جانبازجنگ تحمیلی
- اطلاعیه / پاسخ به مسائل شرعی در دفتر حضرت آیت الله نورمفیدی
- رئیس جمهور درباره آشوراده و خلیج گرگان قاطع است
- امام جمعه گرگان گفت: مهمترین مسئولیت و رسالت معلمان در کنار تدریس علم به دانشآموزان، انسانسازی و تربیت نیروهای موثر و مفید برای آینده ایران اسلامی است.
- آیت الله نورمفیدی ارتحال آیت الله سيد مهدي موسوی بجنوردی را تسلیت گفت
- اولین نماز جمعه ماه مبارک رمضان سال جدید به امامت نماینده مقام معظم رهبری دراستان گلستان اقامه می گردد.